Servicii Etichetare SHRINK SLEEVE

Echipa OPTeam GSE, vă face viața mai ușoară, oferindu-vă servicii complete de etichetare shrink sleeve, astfel încât să puteți crea ambalaje care se deosebesc față de alte produse din piață. Ne mândrim să oferim cel mai bun serviciu pentru clienți și ne angajăm să vă ajutăm cu proiectul dumneavoastră de etichetare de la început până la sfârșit. Personalul nostru calificat vă oferă expertiză și soluții optime de etichetare pentru orice proiect.

Etichetarea sleeve a devenit un instrument major de marketing în categorii diferite de ambalaje. Etichetarea termocontractabilă pe tot corpul, folosind căldura cu abur, permite acoperirea completă a recipientului prin utilizarea unei singure etichete. Angajamentul nostru de a crea ambalaje deosebite, investind în echipamente de precizie și desfășurând o pregătire continuă a personalului nostru, este motivul pentru care suntem resursa necesară pentru proiectele dumneavoastră.

– Etanșările de siguranta vor permite deschiderea ușoară și maximizează securitatea;

– Exista diferite tipuri de etanșări, precum: orizontale, verticale și cu perforare T.

De ce să alegeți Opteam GSE:

– preț fix, pentru estimare prognoză și profit;
– amplasat convenabil pentru ridicare și livrare economică;
– eliminați nevoia de achiziție de echipamente/utilaje;
– eliminați necesitatea de a instrui și supraveghea angajații in vederea folosirii utilajelor;
– facilităm comunicarea între grafică și print;
– oferim consultanță cu privire la alegerea recipientelor prin colaborările noastre cu producatori interni și externi de ambalaje și accesorii;
– reduceți expertiza pentru proiecte viitoare, inclusiv machete, mostre și consiliere;
– etichetele sleeve sunt durabile și perfecte pentru produsele care întâmpină umiditate sau frecare, acestea fiind printate pe interior.

De la proiectare la imprimare până la fabricare, echipa noastră oferă servicii complete de etichetare termocontractabile, care pot satisface nevoile proiectului dumneavoastră.

Aplicatii practice – BODY SLEEVE

CONTACTEAZĂ-NE