PROIECTE FINALIZATE

Solid Residence Amurgului

Un ansamblu residential modern, cu o arhitectura deosebita amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Soseaua Mangaliei, o importanta legatura cu centru orasului Constanta si cu statiunile din sudul litoralului romanesc, precum si cu autostrada A2.

Solid Residence Grindeanu

Solid House Grindeanu este un proiect  finalizat in primavara anului 2018 si include apartamente la cheie in zona Interex, intr-un bloc modern ce satisfice linistea si nevoia de confort a clientilor nostri. Toate materialele si echipamentele utilizate au certificarea calitatii si agrementele tehnice corespunzatoare.

Solid Residence Mamaia 383

Proiectul imobiliar format din doua imobile P+8-9, amplasat in zona Miorita, langa lacul Siutghiol, din statiunea Mamaia.

Solid Residence Mamaia 385

Ansamblul residential cuprinde apartamente de lux cu 2 si 3 camere avand o arhitectura deosebita ce se potriveste statiunii si gandit pana in cele mai mici detalii in conformitate cu standardele ridicate ale zonei.

Solid Residence Mamaia 387

In urma experientei acumulata in ultimii ani, Solid Residence dezvolta cel de al treilea ansamblu rezidential din Mamaia, dedicat persoanelor care isi doresc un camin sau o resedinta de vacanta pe malul lacului Siutghiol la cateva minute de malul Marii Negre.

Solid Residence Maior Sofran

Solid House Maior Sofran este un proiect finalizat ce se bucura de o amplasare privilegiata in Constanta, Faleza Nord reprezinta un cartier exclusivist, foarte linistit aproape atat de centrul orasului Constanta cat si de statiunea Mamaia.

Solid Residence Mamaia Megara

Investește în ceea ce contează cu adevărat. Investește în viitorul tău, în prima linie la mare şi distracƫie.
Solid Residence Megara – zona cluburilor Mamaia. Ne-am propus să oferim cumpărătorilor studio-uri moderne, complet finisate, mobilate şi utilate.
Totul este nou şi gata pentru a te muta!